Tesamen is een datingsite voor een ieder. Je kunt hier terecht voor casuele dates met andere mensen die ook opzoek zijn naar een date. Aan de website merk je dat proffessionaliteit hoog in het vaandel zit. Alle leden worden onderworpen aan enkele vragen om de beste matches te kunnen vinden. Ook een persoonlijkheidstest wordt gedaan. Verder wordt iedere profiel door een moderator onderzocht op de echtheid ervan.

Tesamen aanmelden

Het aanmelden neemt hier enkele ogenblikken in beslag. Je kunt beginnen door je een email adress door te geven waarop jij een bevestigingslink ontvangt. Dan kun je aan de slag. Je krijgt enkele vragen en een persoonlijkheidstest. Je gegevens kun je ook invullen en natuurlijk als je een foto plaatst is jouw kans op een date groter. Hierna ben jij een gratis actief basislid.

Tesamen kosten

Met het gratisaccount kun je al heel wat. Je kunt profielen bekijken, berichten versturen en lezen. Maar als jullie uiteindelijk contactgegevens willen uitwisselen dan moet je betalen. De betaling kann ook online en de keus bestaat tussen drie verschillende pakketten.

test label2NVT
test label2188
test label2Onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

De drie pakketten: Bevoorrecht lid "light": 96 euro. Bevoorrecht lid "klassiek": 188 euro. Bevoorrecht "steunend lid": 237 euro. *Alle bedragen zijn inclusief BTW.


Tesamen vzw Vredeborgstraat 7 te 2530 Boechout Telefoon 03 289 66 09 Email [email protected] KBO nr 870 859 268


Tesamen Reviews

Bezoek Tesamen

Schrijf een review