RegioSwingers

Swingen is iets waar men niet altijd openlijk over praat maar waar de geïnteresseerden wel graag aan willen deelnemen. Daarom is het altijd leuk om direct te weten wie wel wilt swingen en waar je deze mensen kunt vinden. Ook is het dan handig om je gegevens dan te beperken tot de mensen bij wie je het wilt hebben. Interessant? Precies hier zorgt RegioSwingers voor.

RegioSwingers aanmelden

RegioSwingers biedt jou de mogelijkheid om een gratis profiel aan te maken. Swingen gebeurt voornamelijk onder stellen, dus je kunt je dan ook als stel opgeven. Maar ben je single en wens je toch deel te nemen aan het swingen? Dan kun je dat met gemak hier ook doen.

RegioSwingers kosten

Heb je al een tijdje rondgekeken op de site naar leuke profielen van swingers? Wil je in contact komen? Wil je chatten of berichten versturen? Dat kan hier ook door een abonnement aan te sluiten en een VIP member te worden voor 27,99 per maand.

test label227,99
test label2620,908
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

14 dagen – € 15,99 30 dagen – € 27,99 90 dagen – € 59,99 De betalingen kunnen geschieden doow middel van Online machtigingen (NL), Visa of Mastercard, iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), en Overboeking (NL/BE)


RegioSwingers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over RegioSwingers.

Bezoek RegioSwingers

Schrijf een review