Tesamen is een datingsite voor een ieder. Je kunt hier terecht voor casuele dates met andere mensen die ook opzoek zijn naar een date. Aan de website merk je dat proffessionaliteit hoog in het vaandel zit. Alle leden worden onderworpen aan enkele vragen om de beste matches te kunnen vinden. Ook een persoonlijkheidstest wordt gedaan. Verder wordt iedere profiel door een moderator onderzocht op de echtheid ervan.

Tesamen aanmelden

Het aanmelden neemt hier enkele ogenblikken in beslag. Je kunt beginnen door je een email adress door te geven waarop jij een bevestigingslink ontvangt. Dan kun je aan de slag. Je krijgt enkele vragen en een persoonlijkheidstest. Je gegevens kun je ook invullen en natuurlijk als je een foto plaatst is jouw kans op een date groter. Hierna ben jij een gratis actief basislid.

Tesamen kosten

Met het gratisaccount kun je al heel wat. Je kunt profielen bekijken, berichten versturen en lezen. Maar als jullie uiteindelijk contactgegevens willen uitwisselen dan moet je betalen. De betaling kann ook online en de keus bestaat tussen drie verschillende pakketten.

test label2NVT
test label2188
test label2Onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

De drie pakketten: Bevoorrecht lid "light": 96 euro. Bevoorrecht lid "klassiek": 188 euro. Bevoorrecht "steunend lid": 237 euro. *Alle bedragen zijn inclusief BTW.


Tesamen vzw Vredeborgstraat 7 te 2530 Boechout Telefoon 03 289 66 09 Email [email protected] KBO nr 870 859 268


Tesamen Reviews

  tesamen is betrouwbaar

  goeie datingsite tesamen goede organisatie die men bellen kan echte profielen men scant de pasfoto voor uw betaling per overschrijving geen truks met bankkaarten eerlijke mensen

  Sterke punten
  echte profielen betrouwbaar

  Zwakke punten
  te weinig bekend bij de singles ze zouden meer reclame moeten maken

  Reclame maken

  Ik heb hier een hele goede site gevonden. Het is jammer dat zo weinig mensen hierover weten. Ik heb een hele goede begeiling gehad en ik zit inmiddels al 4 maanden in een relatie met iemand die ik hier ontmoet heb. Gewelidig. En de controle op profielen maakt het alleen maar beter. Top! Ze moeten wel meer reclame maken om de bekendheid te bevorderen want de website is prima.

  Sterke punten
  Professioneel, echte profielen, snel en bertouwbaar..... te veel om op te noemen.

  Zwakke punten
  Weinig bekendheid.

Bezoek Tesamen

Schrijf een review