Meetic is de Belgische Lexa. De website die met succes is uitgegroeid toot een van de grootste op de Nederlandse markt. Meetic biedt een groot platform aan online gebruikers. Het is voor jou nooit makkelijker geweest om een date te vinden!

Meetic Inloggen

Meetic bewijst bij het registreren al dat het een succesvolle datingsite is. Een aangename layout die simpel en snel is brengt je stappen dichterbij jou volgende date. Met je gratis account kun je al heel makkelijk mensen vinden die jouw persoonlijke voorkeuren matchen. Deze voorkeuren worden met zorg afgemeten bij het registreren.

Meetic Kosten

Meetic heeft een ruim assortiment aan mogelijkheden. Je kunt met jouw gratis account al veel doen maar met een full membership ben je stappen verder. Je kunt zien wie geïnteresseerd is in jou, speciale kortingen voor Meetic events, volledige toegang tot alle functies en snufjes zoals incognito mode en nog veel meer. Ben je overtuigd? Word dan gauw een member van Meetic!


Meetic Reviews

  lidmaatschp gestopt door Meeti

  slechte companie. Zij eisen dat ik betaal tot einde van de term in Juli en stellen mijn website niet ter beschikking. Onvoorstelbaar. k ga hen vervolgen voor rechtbank als ze me geen toegang geven. Betaal sedert Feb 2022 4.99 23/2 7.95 27/2 7.95 5/3 14.99 4/4 7.95 18/4 7.95 25/4 7.95 28/4 dit gaat verder zo zonder dat ik teogang heb tot de site !!!!!!!!!!

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  slechte gebruikers service

Bezoek Meetic

Schrijf een review