Online daten is niet alleen voor tieners en jongere mensen maar ook voor de ouderen die wel eens op een date willen gaan. Daarom biedt NieuweRelatie jou een online platform voor mensen boven de 40 om een leuke date te zoeken. De profielen worden hier nauwkeurig gecontroleerd op de echtheid waardoor neppe profielen worden uitgesloten. 

NieuweRelatie aanmelden

Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis. Je kunt profielen bekijken en je kunt ook jouw profielfoto uploaden. Ook je hobby’s en interesses kunnen vermeld worden. Hiermee kan je anderen een beter beeld geven van jezelf. En omgekeerd ook natuurlijk. 

NieuweRelatie kosten

Met een gratis account kan je hier degelijk meer dan bij de doorsnee datingsite. Je kunt hier al deelnemen in de chatbox, je kunt flirts sturen en je kunt profielen bekijken. Maar wil je een privé conversatie houden in een 1-on-1 chat? Dan kan je een maandelijks abonnement afsluiten. 

test label214,99
test label290
test label272.195
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

6 maanden – € 45,00 ( € 7,50 p/m) 3 maanden – € 29,97 (€ 9,99 p/m) 1 maand: – € 14,99 Betalen kan via iDeal, eenmalige machtiging, Paypal of MisterCash.


Nieuwe Relatie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Nieuwe Relatie.

Bezoek Nieuwe Relatie

Schrijf een review