PassieDate

PassieDate is een onine datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een casuele date. Maar ook als je slechts online contact wilt of opzoek bent naar seks, dan ben je hier terecht. De website is prettig om mee te werken maar je merkt direct dat er nog al weinig leden op zijn. In ieder geval zijn de reacties op de berichten snel. 

PassieDate aanmelden

De aanmeldingsprocedure op deze website gaat vrij soepel. Een naam en een email adress zorgen voor de eerste stap van registratie waarna je meteen binnen bent. Je kunt je profiel voorzien van de nodige informatie om sneller een date te vinden. Je krijgt ook 2 gratis berichten om te versturen. Verder kun je de leden en hun profielen bekijken.

PassieDate kosten

Echter moeten er voor sommige opties betaald worden. Als je meer foto's wilt bekijken van iemand of als je berichten op zijn, moet je credits kopen. Dta kan ook online en in verschillende pakketten. De betaling wordt mogelijk gemaakt via iDeal of CreditCard.

test label2NVT
test label2NVT
test label2Onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

Premium membership credits: 100 Credits: € 20,00 210 Credits + 10 gratis: € 40,00 500 Credits + 56 gratis: € 100,00 750 Credits + 75 gratis: € 150,00 1000 Credits + 179 gratis: € 200,00


PassieDate Reviews

  Fake

  Ik heb in het verleden ook zoiets meegemaakt. Elke keer had ze iets of de moeder werd ineens ziek . De auto ging kapot. Of ze had toevallig migraine. Later begon ik te twijfelen of ik niet in de zeik werd genomen. Deze mensen spelen zo op je gevoel dat je haast zo denken dat het menens is. Het heeft me veel geld gekost voor iets wat nep is.die hele site is fake er zijn geen vrouwen gewoon 1 persoon die erachter zit .

  Zwakke punten
  Oplichters

  Nep profielen

  Allemaal fakeprofielen. Heb een gesprek gehad met “ria 19 jaar uit Boutersem” en telkens juist voor een afspraak (6 keer) kwam ze met smoesjes migraine, vriendin opgenomen door zelfmoordpoging, ziek door sushi te eten, te lage suikerspiegel, mama plots opgenomen in ziekenhuis, enz… Na opzoek van profielfoto vindt ik op internet dat zij ook “Ingeborg 20 jaar uit Maastricht” is en ook ééntje die in Gent woont. Bij verder onderzoek vind ik ook dat zij Alesia Khizhko noemt van Russische afkomst en in Munchen woont. Dit laatste is wel de echte persoon waar ze hier op PassieDate, Foxy Dating en op nog andere sites de foto van gepikt hebben om te gebruiken op het profiel van “ria”.
  Profielen worden allemaal beheert door één en dezelfde persoon. Let maar hoe de naam geschreven wordt. 90% ervan zonder hoofdletter. Alle berichtjes komen neer om jou zoveel mogelijk terug te laten reageren en zo lang mogelijk hier te houden en als je hun dan durft te confronteren met de waarheid ben jij ineens de lelijke en de slechte en beginnen ze jou uit te maken. Oplichterij tot en met!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Weinig keus

  De website is goed uiteengezet. Het is makkelijk te gebruiken, snel en simpel. Maar de keus tussen mensen is nogal beperkt. Er zijn niet zoveel leden waardoor je niet direct aan je trekken komt. Ook krijg ik het gevoel alsof sommige profielen fake zijn.

  Sterke punten
  - Snel en makkelijk
  - Snelle reacties.
  - gebruikersvriendelijk

  Zwakke punten
  - Weinig keus
  - Neppe profielen

Bezoek PassieDate

Schrijf een review