PassieDate - Fake

Zwakke punten
Oplichters
Review
Ik heb in het verleden ook zoiets meegemaakt. Elke keer had ze iets of de moeder werd ineens ziek . De auto ging kapot. Of ze had toevallig migraine. Later begon ik te twijfelen of ik niet in de zeik werd genomen. Deze mensen spelen zo op je gevoel dat je haast zo denken dat het menens is. Het heeft me veel geld gekost voor iets wat nep is.die hele site is fake er zijn geen vrouwen gewoon 1 persoon die erachter zit .

PassieDate - Nep profielen

Sterke punten
Geen
Zwakke punten
Alles
Review
Allemaal fakeprofielen. Heb een gesprek gehad met 'ria 19 jaar uit Boutersem' en telkens juist voor een afspraak (6 keer) kwam ze met smoesjes migraine, vriendin opgenomen door zelfmoordpoging, ziek door sushi te eten, te lage suikerspiegel, mama plots opgenomen in ziekenhuis, enzÖ Na opzoek van profielfoto vindt ik op internet dat zij ook 'Ingeborg 20 jaar uit Maastricht' is en ook ééntje die in Gent woont. Bij verder onderzoek vind ik ook dat zij Alesia Khizhko noemt van Russische afkomst en in Munchen woont. Dit laatste is wel de echte persoon waar ze hier op PassieDate, Foxy Dating en op nog andere sites de foto van gepikt hebben om te gebruiken op het profiel van 'ria'. Profielen worden allemaal beheert door één en dezelfde persoon. Let maar hoe de naam geschreven wordt. 90% ervan zonder hoofdletter. Alle berichtjes komen neer om jou zoveel mogelijk terug te laten reageren en zo lang mogelijk hier te houden en als je hun dan durft te confronteren met de waarheid ben jij ineens de lelijke en de slechte en beginnen ze jou uit te maken. Oplichterij tot en met!!!!!

Tesamen - tesamen is betrouwbaar

Sterke punten
echte profielen betrouwbaar
Zwakke punten
te weinig bekend bij de singles ze zouden meer reclame moeten maken
Review
goeie datingsite tesamen goede organisatie die men bellen kan echte profielen men scant de pasfoto voor uw betaling per overschrijving geen truks met bankkaarten eerlijke mensen

Tesamen - Reclame maken

Sterke punten
Professioneel, echte profielen, snel en bertouwbaar..... te veel om op te noemen.
Zwakke punten
Weinig bekendheid.
Review
Ik heb hier een hele goede site gevonden. Het is jammer dat zo weinig mensen hierover weten. Ik heb een hele goede begeiling gehad en ik zit inmiddels al 4 maanden in een relatie met iemand die ik hier ontmoet heb. Gewelidig. En de controle op profielen maakt het alleen maar beter. Top! Ze moeten wel meer reclame maken om de bekendheid te bevorderen want de website is prima.

PassieDate - Weinig keus

Sterke punten
- Snel en makkelijk - Snelle reacties. - gebruikersvriendelijk
Zwakke punten
- Weinig keus - Neppe profielen
Review
De website is goed uiteengezet. Het is makkelijk te gebruiken, snel en simpel. Maar de keus tussen mensen is nogal beperkt. Er zijn niet zoveel leden waardoor je niet direct aan je trekken komt. Ook krijg ik het gevoel alsof sommige profielen fake zijn.